Bekijk hier de videoclips:  youtube

Kerstconcert Noël Nouvelet

{rokbox album="noelnouvelet"}images/noelnouvelet/noelnouvelet1.jpg{/rokbox}{rokbox album="noelnouvelet"}images/noelnouvelet/noelnouvelet2.jpg{/rokbox}{rokbox album="noelnouvelet"}images/noelnouvelet/noelnouvelet3.jpg{/rokbox}{rokbox album="noelnouvelet"}images/noelnouvelet/noelnouvelet4.jpg{/rokbox}

{rokbox album="noelnouvelet"}images/noelnouvelet/noelnouvelet5.jpg{/rokbox}{rokbox album="noelnouvelet"}images/noelnouvelet/noelnouvelet6.jpg{/rokbox}{rokbox album="noelnouvelet"}images/noelnouvelet/noelnouvelet7.jpg{/rokbox}{rokbox album="noelnouvelet"}images/noelnouvelet/noelnouvelet8.jpg{/rokbox}

Op dinsdag 11 december 2012 vond in het Theater de Tiliander in Oisterwijk het concert "Noël Nouvelet" plaats. Een onvergetelijke muziek-avond in een romantische kerstambiance met franse kerstchansons van Peter Derksen, prachtige kerstliedjes van het damesbarbershopkoor The Singing Pearls, Petra Schreurs en Elmah. Het concert werd muzikaal begeleid door Nanne van Hoytema en zijn musici.

De chansons zijn afkomstig van het gelijknamige kerstalbum "Noël Nouvelet", het kerstalbum van Peter. Tijdens dit concert werd het album gepresenteerd.

Bekijk de live opname van Petit Garçon de Marie

Vrienden van het Noël Nouvelet Concert:
Frans van Velthoven, 3D Partners, Brasserie Vulders, Restaria Pannenschuur, Qu4ttro, De Rosep, van Boekel, Giesing kappers, De Leerfabriek, van Velthoven & Kruijssen, Saranne, Xara, Wouters, Charlotte Wilkens, Gall & Gall Oisterwijk.

Contact

Geïnteresseerd, meer informatie of boeken?

Peter Derksen
info@peterderksen.nl

youtube